Mektig tekst

M (002)Det er greit å kunne sende og motta teksmeldinger fra PCen. Mighty Text er en elegant løsning.

Det finnes flere alternativer for å sende SMS fra PCen. Telenor har blant annet utviklet et lite program som gjør det mulig å sende og motta tekstmeldinger fra e-postprogrammet Outlook. Det finnes også muligheter for gratis smser. Nettsiden send-gratis-sms.no viser til ti ulike sider med slike gratistilbud.

En liten melding

Personlig bruker jeg en løsning som heter Mighty Text. Ved hjelp av Mighty Text kommer det opp en liten melding på skjermen, når jeg får en sms. Det er mulig å svare på den med en gang som om det var et chatte-program. Mighty Text er også installert på telefonen min og nettbrettet mitt. Da kan jeg svare på sms er fra flere hold.

I Mighty Text-appen får en oversikt over alle tekstmeldinger som er sendt og mottatt, og den er synkronisert på alle enheter.

Google-universet

Programmet gir deg mulighet også til å sende tekstmeldinger uten å forlate Facebook eller Gmail. Mighty Text er en del av Google-universet og det er derfor ikke mulig for Iphone-brukere å bruke løsningen. Ifølge Mighty Texts nettsider nekter Apple å godkjenne apper som sender tekstmeldinger fra iPhone. Men programmet skal virke på Macer.

Ladenivået

Mighty Text inneholder noen mer kuriøse funksjoner også. For eksempel kan du sende en hvilken som helst nettside til telefonen din og følge med på ladenivået på telefonen. Mighty Text er gratis, og det finnes en betalingsversjon. I gratisversjonen blir meldingene din slettet etter 60 dager. I betalingsløsningen som koster 3,33 dollar i måneden, slettes ikke meldingene. Dessuten kan du sende tekstmeldinger til mange på en gang.

Legg igjen en kommentar