Et peisbål på kontoret

Calm

Et bål på kontoret kan være kjekt å ha når en trenger litt avkobling fra en stressende hverdag.

Mange dager kan være stressende, og en drømmer om kunne sitte ved et stille skogstjern eller slappe av ved et bål bare et par minutter så en får senket skuldrene og slappet av.

Det er faktisk mulig. Nettstedet calm.com er egentlig et nettsted for online-meditasjonen. På sidene deres kan en velge mellom film av et fjellvann, et peisbål, regn på bladverk eller andre avslappende bilder. Selv om filmene gjentas, oppleves de som evigvarende.

Fullskjermvisning

Sett nettleseren på fullskjermsvisning (F11), ta på deg hodetelefonene og før musepekeren bort fra bildet, så i løpet av et halvt minutt forsvinner reklame og pekere for navigasjon fra bildet og bålet, tjernet eller regnet fyller hele skjermen. Du kan la deg rive med og la roen komme til deg. Den vare fuglesangen, sprakingen fra peisbålet eller lyden av regn, gir deg en indre ro før du igjen gyver løs på de store og alle de små arbeidsoppgavene som fyller opp dagen og gjør deg stressa.

Ingen brannalarm

Calm.com er et online-meditasjonsnettsted basert i San Francisco, og de ønsker å selge deg abonnement på meditasjonsprodukter. De produktene har vi ikke forsøkt, men et bål på kontoret i ny og ne har jeg unnet meg. Og det beste er at brannalarmen ikke går.

Første gang publisert i LO-Aktuelt nr. 12/2016

Legg igjen en kommentar